Bun venit la

Casa Vlăsia

Descoperă locația perfectă

pentru evenimentele tale corporate la Casa Vlăsia!

Oferim săli de conferințe moderne, complet echipate și dotate cu tot ce ai nevoie pentru a organiza o conferință sau un seminar de succes. Indiferent de dimensiunea evenimentului tău, avem spațiul potrivit pentru tine.

La Casa Vlăsia vei găsi toate echipamente necesare: conexiune Wi-Fi rapidă, mobilier confortabil și o echipă dedicată care se va asigura că totul decurge fără probleme. Fie că organizezi o prezentare corporativă, un workshop sau o întâlnire de afaceri, noi suntem alegerea ideală.

Rezervă una dintre sălile noastre de conferințe și transformă evenimentul tău într-o experiență memorabilă! Așteptăm cu nerăbdare să fim gazda evenimentului tău!

Sala Polivalentă

Capacitate: 70 locuri U-Shape, 150 locuri Theatre,
70 locuri Classroom, 70 locuri Boardroom

Sala Aligote

Capacitate: 25 locuri Boardroom, 40 locuri Theatre, 30 locuri Classroom

Sala Chardonnay

Capacitate: 20 locuri Boardroom

Sala Biblioteca

Capacitate: 12 locuri in  Boardroom

Cort evenimente

Capacitate: 300 locuri

Activități în aer liber

Descoperă locul perfect pentru activități de teambuilding indoor și outdoor la Casa Vlăsia! Oferim o gamă variată de facilități și activități special create pentru a consolida echipa ta și a crea legături puternice între colegi. Indiferent dacă preferi aventurile în aer liber sau provocările interioare, la Casa Vlăsia vei găsi tot ce ai nevoie pentru o experiență memorabilă.

Echipa noastră dedicată va fi mereu alături de tine pentru a te ajuta să organizezi cele mai bune activități de teambuilding, adaptate nevoilor și obiectivelor tale. Fie că optezi pentru curse de orientare în natură sau pentru jocuri creative în interior, vei descoperi că la Casa Vlăsia fiecare detaliu este pus la punct pentru ca tu și colegii tăi să vă simțiți ca acasă.

Vino la Casa Vlăsia și transformă activitățile de teambuilding în momente de neuitat alături de echipa ta!

Unde ne găsești?

Casa Vlăsia este destinația perfectă pentru cei care doresc să se bucure de liniștea și frumusețea naturii, într-un cadru de poveste, foarte aproape de București.

Vă invităm să ne vizitați și să vă bucurați de o escapadă relaxantă în mijlocul naturii la Hanul de poveste.

Telefon:
Se încarcă...