Bun venit la

Casa Vlăsia

Satisfacția unei emoții

pe care vrei să o retrăiești.

Bine ați venit la Casa Vlăsia – locul unde confortul și ospitalitatea se întâlnesc pentru a vă oferi o experiență de neuitat!

Casa Vlăsia este destinația perfectă pentru cei care doresc să se bucure de liniștea și frumusețea naturii, într-un cadru de poveste, foarte aproape de București. Cu arhitectura unui han și cu servicii impecabile, suntem mândri să vă oferim cazare de 3 stele la standarde înalte.

Fie că sunteți în călătorie de afaceri sau în vacanță, la Casa Vlăsia veți găsi camere spațioase și confortabile, echipate cu toate facilitățile necesare pentru a vă asigura un sejur plăcut. De asemenea, vă invităm să savurați preparate delicioase în restaurantul nostru  sau să vă relaxați la tersă cu un vin bun din via noastră.

Vino și tu să descoperi farmecul unic al Casei Vlăsia, și pregătește-te pentru o experiență de neuitat în mijlocul naturii!

Unde ne găsești?

Casa Vlăsia este destinația perfectă pentru cei care doresc să se bucure de liniștea și frumusețea naturii, într-un cadru de poveste, foarte aproape de București.

Vă invităm să ne vizitați și să vă bucurați de o escapadă relaxantă în mijlocul naturii la Hanul de poveste.

Telefon:
Se încarcă...