Nunți de poveste la

Casa Vlăsia

Alege Casa Vlăsia

pentru o experiență de poveste!

Situată în mijlocul naturii, cu peisaje deosebite și atmosferă romantică, Casa Vlăsia este locul ideal pentru organizarea unui eveniment unic în viața ta. Echipa noastră dedicată îți stă la dispoziție pentru a transforma visul tău în realitate, oferindu-ți cele mai bune servicii și facilități pentru o nuntă de neuitat.

Cort evenimente

Alege Casa Vlăsia pentru a transforma nunta ta într-un basm desprins din natură! Cu o capacitate generoasă de până la 300 de locuri și un design elegant, acest cort este locul ideal pentru a-ți sărbători dragostea în mijlocul naturii. Fiecare detaliu este gândit cu atenție pentru a crea o atmosferă magică și memorabilă, perfectă pentru o nuntă de poveste.

Alege Casa Vlăsia și fă din ziua ta cea mai specială o experiență de neuitat!

Sala Polivalentă

Descoperă Sala Polivalentă locul unde visurile devin realitate și unde fiecare nuntă se transformă într-o poveste magică. Spațiul nostru elegant și modern este alegerea perfectă pentru cea mai importantă zi din viața ta. Cu o capacitate de pana la 80 persoane, cu un design unic și o echipă dedicată, Sala Polivalentă îți garantează o nuntă de neuitat. Fiecare detaliu este pus la punct cu grijă pentru ca tu și invitații tăi să trăiți o experiență desprinsă din basme. Alege Sala Polivalentă pentru o nuntă de poveste!

Un moment unic în viață nu are nevoie de nicio prezentare – se va întâmpla la locul potrivit și la momentul potrivit. Noi am găsit locul, tu mai ai de ales doar momentul.

Unde ne găsești?

Casa Vlăsia este destinația perfectă pentru cei care doresc să se bucure de liniștea și frumusețea naturii, într-un cadru de poveste, foarte aproape de București.

Vă invităm să ne vizitați și să vă bucurați de o escapadă relaxantă în mijlocul naturii la Hanul de poveste.

Telefon:
Se încarcă...