Inconjurată de Codrii Vlasiei, locația noastră rămâne o oază de liniște și relaxare în mijlocul naturii.

Loc de joacă pentru copii

Descoperă locul de joacă perfect pentru distracția copiilor tăi. Echipamentul de joacă modern și sigur este conceput special pentru a le oferi celor mici momente pline de bucurie și aventură. Vino alături de copilul tău și lasă-l să exploreze lumea minunată a jocului într-un mediu distractiv și educativ!

Piscină

Petrece-ți timpul liber la piscina în aer liber la Casa Vlăsia! O oază de relaxare și distracție în mijlocul naturii, perfectă pentru zilele călduroase de vară. Ai la dispoziție șezlonguri confortabile, umbrele, dușuri și un bar cu băuturi răcoritoare. Vino să înoți, să te relaxezi sau să socializezi cu prietenii într-un ambient plăcut și primitor! Bucură-te de momente de relaxare la piscina noastră!

Inchiriere biciclete

Descoperă frumusețea domeniului Casa Vlasia cu serviciile noastre de închiriere biciclete! Plimbările cu bicicleta devin mai distractive și mai ușoare alături de noi. Închiriază acum și bucură-te de aventura ta pe două roți! Inchirierea se poate face exclusiv de către oaspeții hotelului!

Teren de volei si fotbal pe nisip

Petrece-ți timpul liber într-un mod activ și distractiv alături de prieteni la Casa Vlasia! Hai să jucăm volei sau fotbal împreună și să ne bucurăm de soare, plajă la pisciă și mișcare în aer liber. Echipa noastră te așteaptă cu entuziasm și energie pozitivă pentru a-ți oferi momente memorabile alături de prieteni sau familie. Vino să te distrezi și să creezi amintiri frumoase la Casa Vlasia!

Unde ne găsești?

Casa Vlăsia este destinația perfectă pentru cei care doresc să se bucure de liniștea și frumusețea naturii, într-un cadru de poveste, foarte aproape de București.

Vă invităm să ne vizitați și să vă bucurați de o escapadă relaxantă în mijlocul naturii la Hanul de poveste.

Telefon:
Se încarcă...